maanantai 11. marraskuuta 2013

Miten sinä teet sen? #1 Kahvin juonti




Eli ajattelin aloittaa Miten sinä teet sen? -aiheen. Välillä tulee asioita jotka jää mietityttämään, ja nyt haluan tietää kuka mitenkin tekee sen.

Teen näitä sen mukaan mikä jää mietityttämään minua, onhan niitä tullut, mutta nyt nopeasti mietittynä en muista niitä. Mutta tämä yksi asia mietityttää ja kuvottaa mua edelleen. Nimittäin kahvin juonti. Ei sillä että kahvi on kuvottavaa, vaan sen juomistavoista.

Kahvia yleensä nautitaan, eikö vaan? Sitä juodaan ainakin aamulla, ja silloin kun tekee mieli tai väsyttää, tai on muuten vaan tylsää.
Sitä juodaan hitaasti nauttien, joskus jos on kiire niin sitä juodaan nopeaan tahtiin alas, mutta se ei tee hyvksi, itsellä ainakin alkaa sattumaan vatsaan.

No kerronpa teille tämän esimerkin;

Veljeni kun juo kahvia, hän juo sen todella nopeasti, ihan kuin joisi kovaan janoonsa vesilasillisen. Miettikää nyt kahvia tollein vaan, melkein yhdellä kulauksella. Sitä katsoessa minulle tulee huono olo, en ymmärrä miten hän voi tehdä sen. Olen kysynyt häneltä, että alkaako hänen vatsaan sattumaan, tai tulemaan huono olo. Mutta hän väittää että ei. Tietenkin kaikilla on oma tyylinsä kahvi juoda, mutta sen juonti kuuluisi nauttia ja rentoutua.
Itse juon kahvini hitaasti, koska tiedän että mulle huono olo.

Nyt kysyn teiltä,

 Miten te juotte kahvinne? 
Oletteko samanlaisia kahvin juojia kuin veljeni, että juotte sen yhdellä kertaa?


Kiiitos jo etukäteen. Pyytäkää kavereitanne tai jakakaa tämä. HALUAN TIETÄÄ! Tää on häirinny mua kauan,  ja nyt päätin ottaa asian selville.


10 kommenttia:

  1. Itse juon ainakin kahvini rauhassa ja tästä syystä se kerkeää yleensä jäähtymään kylmäksi, joka on hyvinkin ärsyttävää. :'3

    VastaaPoista
  2. juon nopeesti.. Enkä jaa tätä fb.. Milestäni tämä oli turha postaus.. taidan lopettaa tän blogin seuraamise.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sun päätös. Onko kaikki olleet turhia postauksia? :"D jos ei, niin miksi lopettaa yhden turhan postauksen takia blogin seuraaaminen :D

      Poista
  3. Mulla on aina kahvikuppi vieressä.

    VastaaPoista
  4. Aamusin tulee yleensä niin hervoton kiire kouluun niin juon parilla kulauksella :D Pyrin kyllä juomaan silleen hitaasti ja vatsaan kyllä koskee jos juo liian nopeesti^

    VastaaPoista
  5. Mustana! Kiireessä parilla kulauksella, mutta pyrin juomaan aina hitaasti ja nautiskellen, jos vaan aikaa on :)

    VastaaPoista
  6. Noh.. yleensä mun kahvin juonti menee niin että nyrpistelen naamaani ku mikäki rotta koska jos kahvi ei onnistu täydellisesti.. se on pahaa mutta sitten taas josse onnistuu juan sen hitaasti ja nautiskelen siitä :'D

    VastaaPoista
  7. Itse juon kahvini hyvin hitaasti (ystävieni mielestä jopa tuskastuttavan). Mustana tai maidolla, sillä ei ole nykyisin niin väliä, kunhan maidossa on riittävästi rasvaa. Kylmäksihän se ehtii mennä kun viivyttelee ja kuljettelee kahvikuppia ympäri kämppää tai työpaikkaa. Olen saanut siitä jo kuvaavan lisänimen "Neiti kylmäkahvikaunistaa".

    VastaaPoista
  8. Maidon kans aina juon kaffini. Yleensä meen tupakille samalla ja ylläri ylläri kahvi jäähtyy tuol ulkon vähä nopeemmi ni sen muutaman minuuti jälkee se o jo sellai tylsän lämmi :D jos en me tupakil ni meen koneen ääree juomaa ja selailee uutisii...

    VastaaPoista
  9. Juon aina rauhallisesti, sillä on myös väliä minkälaista kahvia juo. Oma blogi keskittyy melkein pelkästään kahviin.. :D mikään ei ole kahvina maistunut paremmin kuin brasilialaisista pavuista tehty pitkä latte kardemummamakusiirapilla! Se tulee tehtyä joka aamu :)

    VastaaPoista