maanantai 25. maaliskuuta 2013

100. Ystävyys

Elikkä tää ois nyt 100. postaus. Olisin tehnyt tämän aikaisemmin mutta en ole millään jaksanut/keretä. on ollut niin paljon töitä ja töiden jälkeen kamala väsy. Huomasin tänään et eilen täällä oli käynyt paljon ihmisiä stalkkaamassa ;o Vähän ihmettelin, yleensä täällä pyörii n. 5, mutta eilen oli hurjat 20.

Mutta mennäänpä itse asiaan, ja siirrytään itse asiasta sitten lopussa kolmanteen asiaan ;D

Jos et jaksa lukea pääaihetta, siirry sivun loppu osaan jossa kerron mitä tein vklpna yms. se ei ole kovin pitkä

Elikkä, yksi ystävistäni ehdottin sadanteen postaukseen Ystävyys ja se että miten tutustun yleensä ihmisiin.

Tutustuminen ihmisiin netissä :

Aloitan yleisellä "Hei" sanalla ja sen jälkeen se menee kyselyihin "Minkä ikäinen olet?" "Missäpäin asut?" ja jne. tollasii perus.  TAI sit se jatkuu jollain toisella tapaa, eli jotain ihmeellisiä kommentteja, tiiätte kai?"Olen merimorso jeejee" "Mul on mustikkaherne nenässä" Jotain sinnepäin, sitten lopussa on vasta sillee "Kuka sä ees ooot?!!"
   Kylläkyllä...Sitten joidenkin kanssa vaihdellaan jo numeroita, joidenkin kanssa sitten tutustutaan niin hyvin että uskaltaa vaihtaa.





Se keiihin  tutustun/juttelen, riippuu yleensä ihmisestä millainen hän on ja että miten hän keskustelun aloittaa/tai vastaa.

Jos hän aloittaa juttelun hirveen rivoilla jutuilla, se ystävyys yritys on heti ei, eikä toista mahdollisuutta tule, hän joutuu heti mun mustalle listalle

Jos se on jollain tapaa ärsyttävä tai ahdistava, en vaan pysty juttelemaan hänelle. .Yleensä katson myös ulkonäköä, hyi tuntuu ihan hirveeltä myöntää, mut niin se vaan on!






Jos hän aloittaaa keskustelun hauskasti huumorilla, tai normaalisti, se on hyvä juttu ja ystävyyden siemen kasvaa kasvamistaan! (: Ja loput varmaan tiedättekin c:















Mutta IRL tapaaminen! Se on hieman eriasia kuin netissä, yleensä tutustuminen irl on sitä että kaveriporukassa tutustuu uusiin ihmisiin, ja silloin vaan juttelee, eikä pahemmin kysele ikinä, musiikkimakuja tms. Sillon vaan on ja juttelee.

Mutta jos en ole ennen nähnyt tyyppiä, johon olen tutustunut netissä, jutellut netissä/kännykällä tms. ilman että on irl nähnyt, mä oon iha törkeen hiljanen (välillä/useimmiten). Mä en osaa vaan jutella, se vaan tuntuu niin oudolta, netissä aina mä juttelen kamalia romaaneja ja se toinen ajattelee että puhun todellisuudessakin ihan hirveen paljon, mutta ei se mene niin!:D
Mutta sitten jos oon tuntenut ihmisen vuoden- monenmonta vuotta // oon ollut paljon tekemisessä jokapäivä sen kanssa, silloin puhun ihan kamalan paljon eikä toinen saa puheenvuoroa!


Noniii täs tais olla tää! En ainakaan keksi mitään muuta! Joten mennään asiasta kolmanteen, eli siihen mitä oon tehnyt viikonlopun aikaan!



Elikkä kävin perjantaina katsomassa Mama leffan Elinan kanssa!


Ja naurettiin kurkkumme kipeeks, mm nämä insidet jäi mieleen "Vedän kahvia suoneen" "tasapainottelen muna päässä" :D

Ja viikot edelleen käyn työssäoppimassa 2lk.ssa.
Tänään vedin yhen askarteluista ja sain kehuja :3 Ja ne lapset on oikein ihania! C:

3 viikon päästä olisi näyttö ;s

Ohooi, tuli normaalii pidempi postaus :3


Kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa millaisia aiheita haluaisitte jatkossa!

1 kommentti:

  1. Haastoin sut >:D
    http://koodivirhe.blogspot.fi/2013/04/back-to-life.html

    VastaaPoista