tiistai 5. helmikuuta 2013

whoah!

Tänään koulussa oli kulttuuriohjaus, sen teemana oli voimallinen kuvaus (Tai jotain sinnepäin). Otimme siis kuvia toisistamme pareissa ulkona. (Kuvat laitan loppuun) Kävimme tänään myös taidegalleria GalleriArissa. Sen jälkeen meillä olisi ollut äidinkieltä, mutta minäpä jäin keskustaan! Hähää! >D
Keskustassa törsäsin rahani kerrankin vaatteisiin!! Ja käytiin katsomassa eläinliikkeesssä pupuja, kun niin paljo kinusin kämppikseltäni. :3 Puput alkaa jo tulla korvista ulos!!! Mut haluan silti pupuisen :3 Se oli iiiiihana!!!!Eläinliikkeessä oli joku poika joka kyseli kaikkea, tuli vaan rohkeasti minulta kysymään mitä etsin, vastasin hänelle että kunhan vain katselen, sitten hän ihmetteli mitkä pallot mun huulesta törröttää, vastasin siihenkin. Hänen äitinsä vain nauroi ja tokaisi minulle "Hän on aika utelias, mutta pitäähän pienen pojan nyt asioita tietää kun on niin utelias, se on jännä miten pienet uskaltavat noin vain rohkeasti kysyä asioita" Naurahdin ja vastasin "Niin, se on  kyllä totta!"
Mutta oisittepa nähneet ne sammakot ;;;;u;

Nojoo! Lähdettiin sitten keskustasta kohti asuntolaa, matkalla tokaisin kämppikselleni "Mennään piknikille!", kämppikseni tokaisi siihen, "Toki, jos kustannat" Hetken mietin "kustannat"...Ei helvetti, hajosin ihan totaallisesti, kämppis sai hävetä silmät päästään. Huusin nauraen "Eiku siiis pilkille!!!" Kämppis katsoo minua ja sanoo "Mistä tietää että Kristina on väsynyt? -Nauraa omille jutuilleen, ja höpöttää ihan liikaa sen viisauksia!"

Saavuttiin sitten kämpille ja yritettiin aukaista limukka-pulloa.

-Ensin saatiin ajatukseksi käyttää apuna minun takin vyötä. Se ei ihan toiminut niinkuin piti, se meni mutkalla ja hajos!
-Samalla mun kynsi lohkesi.
-Sitten käytettiin apuna pöytää, pöydästä lähti palasia irti!
-Sitten siirryin ikkunalautaan, ja löin sormeni siihen!
-Viimeiseksi päätettiin mennä kysymään toiselta puolen asuntolaa korkin avajaa, no siellä sitten oli, ja saatiin pullo iloisesti auki (:






















Vaatteet!





Se ku yritettii avata pulloa!!

1 kommentti:

  1. Siisti blogi ja hyviä kuvia! :)

    Käy kattoo munki blogi :)
    http://miian-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista